Saltar a contenidos

AGRUPACIÓ MUSICAL L'AMISTAT

Navegación

Menú principal

RSSNoticias

05/08/2015
VIATGE A ALEMANYA

Brillant actuació de l'agrupació musical l'amistat de Quart de Poblet a la Selva Negra.

Imagen de complemento

Més d'un centenar de músics i simpatitzants de la "Agrupació Musical l'Amistat", de Quart de Poblet, han participat aquest estiu en un intens viatge a la Selva Negra (Alemanya), del qual acaben de tornar. La centenària societat musical de Quart de Poblet ha oferit un brillant concert a la localitat de Bernau in Schwarzwald, a l'estat de Baden-Württemberg.

El públic alemany va aplaudir amb entusiasme les obres interpretades per la banda i l'orquestra de "l'Amistat", especialment les peces típicament espanyoles, com els pasdobles. Un d'ells, titulat "Alemanya 2015", el va compondre el director de la banda, José Onofre Díez Monzó, especialment per a aquest viatge.

L'alcalde de Bernau in Schwarzwald, Rolf Schmidt, va agrair el detall i va lliurar una placa commemorativa al president de "l'Amistat", Cristóbal Mora. Aquest, al seu torn, li va regalar un llibre sobre les bandes de música valencianes.

L'expedició quartera ha aprofitat el viatge per visitar la Selva Negra, la ciutat de Friburg i les cascades del Rhin, ja en territori suís.

 

 

 

© AGRUPACIÓ MUSICAL L'AMISTAT - Plza. Pais Valencià, nº 4 (Centro Cultural "El Casino", 2º piso) Secretaría: Lunes a Viernes de 18 a 20 horas - 46930 - Quart de Poblet - Tel. 96 152 38 83 / 601150015